Arkiv

Lisa Linder till Em i Polen

2015-11-18
27 november åker Lisa Linder till polen för att representera Sverige i Em i kyokushin karate. Lisa är i sin ålder och viktklass bäst i Norden och i hennes första EM förra året kom hon trea. Hon är den första kadett i Sveriges historia som placerat sig i ett EM och hon gjorde det som debutant.
Artikel

Kraftwerkutställningen

2015-11-11
I tyskan besökte vi, efter att ha lyssnat och läst på om den tyska gruppen Kraftwerk en världsutställning om dem på Röhrska muséet. Besöket var uppskattat och vi såg kända logotyper såsom Autobahn och Radioaktivität (se bilder). Deras musik är elektronisk och de har gjort sig kända som att ha kopierat sig själva som robotar.
Artikel

Grattis IFK till SM guldet

2015-11-03
Extra stort grattis till våra elever Pontus Dahlberg, Alexander och Sebastian Sjursen, Ibrahim Bah, och Ilias Titi!! Grymt bra jobbat!
Artikel

Glädjande besked efter tillsyn

2015-10-20
Skolinspektionen har i september genomfört tillsyn på Asperos skolor. Syftet med tillsynen är att kontrollera att skollag, förordningar och läroplaner följs.Resultatet är mycket glädjande!Av 13 undersökta områden är Aspero helt utan anmärkning på 10 av dem. 
Artikel

Ansök till vår elitverksamhet

2015-10-20
Nu är det snart dags att söka till vår elitverksamhet inom handboll och fotboll. Sista ansökningsdag är 1 dec. Ansökan görs hos respektive förbund. Klicka på länkarna för att komma vidare till ansökan:HandbollFotboll
Artikel

Landskamp för Ellen

2015-09-09
Göteborgs aspero elev Ellen Johansson blev uttagen av tillförordnade förbundskaptenerna Marie Svensson och Viktoria Sandell Svensson att spela i en dubbellandskamp mot Norge i Norge om två veckor. Det är sista samlingen innan EM-kvalet i Rumänien i oktober.
Artikel

Andreas ny handbollstränare

2015-08-05
Andreas Johansson, tidigare HK Heid och numera huvudränare för Skara HF i damallsvenskan är vår nye huvudansvarige handbollsinstruktör. Andreas är också utbildningsansvarig på Handbollförbundet Väst. 
Artikel

Välkomna till skolstart

2015-08-05
Välkomna nya och gamla elever torsdag 20 augusti!Årskurs 1: kl 09.00 och årskurs 2 och 3: kl 11.00 
Artikel

Annahita medverkar i P3

2015-06-09
Lyssna gärna på vad vår fotbollselev Annahita har att säga om Dam VM.
Artikel

Ilska över FIFA-skandalen

2015-06-02
Asperoelever uttalar sig i inslag från TV4: kärleken till fotbollen är viktigare än pengar.På Aspero är rättvisa och fair play viktiga ledord. Eleverna har varit med och formulerat regler för hur man uppträder mot varandra och reagerar därför starkt mot oschysst beteende.Se inslaget med våra elitsatsande elever!
Artikel