Arkiv

Skolstart på Aspero

2016-08-15
Vi på Aspero Idrottsgymnasium i Göteborg vill börja med att tacka för förtroendet från så många sökande elever till våra platser på ekonomi respektive samhällsprogrammet. Aspero Idrottsgymnasium Göteborg fortsätter vara ett attraktiv val bland de blivande gymnasieleverna som vill kombinera idrott & studier hos oss. 
Artikel

Aspero senaste tillskott är specialläraren Johan

2016-04-18
Johans Nyströms främsta uppgift blir initialt att koordinera elevernas planering och struktur. Detta för att skapa bra förutsättningar för dem att uppfylla sina mål.​Välkommen Johan!
Artikel

Celine till VM

2016-04-12
Celine Iseswärd representerar Sverige i Cheerleading VM som går av stapeln i Orlando 15-27 april. Vi håller tummarna för henne och laget GCO Cougars!
Artikel

Anmäl dig till Gym/fitnessdag 28/4

2016-04-06
Klicka här för att få upp mer info o
Artikel

Älskar du träning? Vill du jobba med hälsa i framtiden?

2016-04-04
För dig som går i åk 9 finns det fortfarande möjlighet att göra omval till gymnasiet!På Aspero Idrottsgymnasium i Göteborg utbildar vi inom ekonomi och samhälle. På schemat stårdessutom gym/fitness-inriktning!
Artikel

Tommy Johansson- vikarierande tränare på fotboll

2016-01-20
”TikiTaka” Tommy har arbetat som tränare från div. 6 till elit, tränat bla Gais och Häcken. Han är egen företagare och TikiTaka Fotboll Development har tagit honom till Bla Nigeria, Kamerun och USA för att utbilda inom fotboll. 
Artikel

Stort Grattis

2015-12-14
Grattis till företaget Pure Circulation som vann 1:a pris i kategorin ”Bästa UF-företag” på Asperos julmässa. Stort tack också till alla deltagare som ställde upp och gjorde vår mässa så bra. 
Artikel

Stort grattis Lisa Linder

2015-11-30
En fantastisk insats i polen gav Lisa en silver medalj i kadett EM. Vi ser fram emot att få följa hennes resa mot nya mål och bedrifter.
Artikel

Lisa Linder till Em i Polen

2015-11-18
27 november åker Lisa Linder till polen för att representera Sverige i Em i kyokushin karate. Lisa är i sin ålder och viktklass bäst i Norden och i hennes första EM förra året kom hon trea. Hon är den första kadett i Sveriges historia som placerat sig i ett EM och hon gjorde det som debutant.
Artikel

Kraftwerkutställningen

2015-11-11
I tyskan besökte vi, efter att ha lyssnat och läst på om den tyska gruppen Kraftwerk en världsutställning om dem på Röhrska muséet. Besöket var uppskattat och vi såg kända logotyper såsom Autobahn och Radioaktivität (se bilder). Deras musik är elektronisk och de har gjort sig kända som att ha kopierat sig själva som robotar.
Artikel