Vi på Aspero Idrottsgymnasium önskar alla våra elever ett trevligt sommarlov och välkomnar er tillbaka till ett nytt läsår den:
Halmstad: Åk 1 20/8 kl. 08.30, åk 2 och 3 21/8 kl. 08.30
Karlskrona: Åk 1 21/8 kl. 09.00, åk 2 och 3 22/8 kl. 09.00
Göteborg: Åk 1 21/8 kl. 10.00, åk 2 och 3 kl. 13.00

I 72´ minuten gjorde Malin Thorén debut i den Allsvenska seriepremiären för Jitex. Jitex mötte hemma Umeå och matchen slutade 0-1. 

Nu är det officiellt: namnet blir Göteborgs Nya Arena.
Nordens största multisportanläggning är nu halvvägs in i byggtiden och har fått sitt namn och en ny hemsida. 

Efter gruppspelet som avverkades under Tisdagen så gick båda våra Kill lag vidare till slutspel.

Den 23:e September blev det klart att Aspero går in i ett samarbete med Göteborgs innebandyförbund. 

Alieu Darbo, som gick på Aspero Göteborg, har skrivit 3-årskontrakt med Dinamo Zagreb.

Under hösten är Stefan Skarland  föräldraledig och då ersätts han som tränare av Andreas Drugge. Andreas spelar i GAIS och har tidigare varit i både Häcken och Blåvitt. Vi tycker det är spännande att få med Andreas som instruktör här på skolan under hösten och att hoppas han kommer att trivas med att undervisa våra härliga elever.

Stefan Skarland idrottsansvarig på Aspero Göteborg välkomnar vår nya handbollsinstruktör Hamed Khazrai i sitt team!

I år sker utspring från skolan måndag 10 juni kl 12.00!
Varmt välkomna

Hösten 2015 flyttar Aspero Idrottsgymnasium in i Änglagården, Sveriges största multisportanläggning med bland annat en inomhusskidanläggning och fullstor fotbollsplan, 2 idrottshallar, idrottsskadeklinik, grundskola och gymnasieskola.

Nu har du chansen att besöka Nordstan och träffa våra elever som presenterar vår GYM/FITNESS utbildning samt våra andra idrotter på skolan. Våra elever är med och stöttar de utställare som är med på Hälsodagarna och hjälper till med att bjuda in besökare och massa annat. 

2HAA kämpade väl i skolans tiokamp som gick av stapeln fredag 23 augusti. De vann stort och skrapade ihop 326 poäng, de som kom på andraplats fick 297 poäng så det var en klar vinst till klassen.
Grattis till 2HAA

- Vi har drivit Aspero i 11 år nu, och ser fram emot en fortsatt stark utveckling. Vi är ett tryggt och stabilt företag med seriös satsning på idrott och utbildning, säger Lill-Marie Drotz, VD för Aspero.

Lill-Marie Drotz, VD
I en tid när friskolorna debatteras och ifrågasätts vill vi klargöra vår verksamhet. Trots minskade elevkullar, friskolor som läggs ned och många kommunala skolor som får göra stora omorganisationer är Aspero ett tryggt val. 

Under vintern och våren 2013 har några fotbollselever på Aspero i Göteborg haft extra träningar för att kunna delta på Fotboll 2000 nya instruktionsvideo. 

Stort tack till alla duktiga UF:are som visat på stor kreativitet och proffsighet i sina reklamfilmen som visades på Asperos reklamfilmsgala torsdag 30 maj. 

Alla elever i åk 3 har under året drivit ett UF-företag. I uppdraget ligger då att varje företag ska ta fram en reklamfilm och idag skall den visas upp. Både publiken och juryn lämnar sina röster och halv tolv idag är det dags att dela ut det prestigefyllda priset i form av ett guldägg. 
Må bästa film vinna!

Se Skol-SM finalen här

Vi på Aspero var ännu en gång träningsgrupp på Göteborg Universitets tränarutbildning. Denna gången var det våra elever från 1SHA samt målvakten Mattias Kärnbratt som stod för en underhållande fotbollsuppvisning. 

Var med och utveckla handbollsutbildningen på Aspero Göteborg!
Vi söker nu ny handbollstränare. Du kommer att undervisa våra ungdomar i handboll. Då vi har NIU-utbildning bör du ha steg 3-utbildning.

Idag är en stor dag för Aspero Göteborg säger rektor Kristina Haeffner. 
Idag skrev vår vd Lill-Marie Drotz under avtalen för nya lokaler i Änglagården. Vi flyttar in sommaren 2015.