Arkiv

Informationskväll

2018-11-30
Har du missat att besöka oss på Aspero?Välkommen på vår informationskväll onsdagen den 16/1 kl. 18.00.Där får du reda på allt du behöver veta och lite till innan du ska göra ditt gymnasieval!Välkommen!
Artikel

Stort intresse på mässan

2018-10-19
Tack till alla som besökte oss på gymnasiemässan. Nu hoppas vi att vi ses hos oss på vårt Öppet hus imorgon lördag mellan 10-14. Under gymnasiemässan hade vi en tävling som gick ut på att kicka en fotboll så många touch som möjligt. Vinnare i denna tävling blev efter två dagar Lucas Lindau på 727 kickar. Grattis!! Kontakta Jimmy.karlsson@asperofriskolor.se för att få ut ditt pris! 
Artikel

Anmälan till besöksdagar

2018-09-05
Nedan anmäler du dig till våra olika eventdagar:Hockeydag 16 janGym/fitnessdag 17 jan
Artikel

Politikerbesök

2018-03-26
Vi har idag haft fint besök av politiker och företrädare för Svenskt Näringsliv och fick möjlighet att berätta om vår utbildning, men också för att prata om hur regeringens förslag på vinstförbud skulle försvåra för fristående skolor.
Artikel

Justering av platser i antagning HT-18

2018-03-22
Enligt antagningskansliet har Aspero Idrottsgymnasium Halmstad högt preliminärt söktryck på både ekonomi och samhällsprogrammet. Många av våra sökande har visat intresse för båda våra program. För att i större utsträckning tillgodose elevernas förstahandsprogramval kommer vi att erbjuda två klasser ekonomi och två klasser samhäll intaget HT-18.
Artikel

Framgång i Entreprenörskap på riktigt

2018-03-09
Sex företag får Aspero ställde tillsammans med ca:200 UF-företag i Halland ut på mässan Entreprenörskap på riktigt i Varberg 8 mars.  Alla gjorde ett fantastiks jobb och försäljningen gick stålande. Det gick också bra för våra företag i de olika tävlingarna. 
Artikel

Lyckad framtidsdag

2018-02-06
Hur ser vägarna ut efter att studentfirandets glädjeyra lagt sig? Den 1 februari blickade Asperos elever mot framtiden. Årskurs 1 fick delta på föreläsningar som inriktade sig mot att få till en helhet i vardagen. Syftet med dagen var att öka medvetenhet om vilka faktorer som påverkar välbefinnandet och prestationen. Ämnen som berördes var bland annat studieteknik, kost, sömn och återhämtning. Utöver dessa ämnen höll även Mats Jingblad en föreläsning om vad som krävs för att nå optimal prestation inom idrotten och yrkeslivet.
Artikel

Mats Jingblad ny tränare på Aspero

2017-12-22
Mats kommer senast från jobbet som sportchef i Hammarby. Som aktiv spelade han bland annat 216 allsvenska matcher för Halmstads BK och gjorde 10 landskamper.Han har erfarenheter som tränare från HBK, IFK Göteborg, Örebro, Ängelholms FF, Landskrona BoIS och IFK Norrköping. Vi hälsar Mats hjärtligt välkommen till oss på Aspero
Artikel

Tack till besökarna på öppet hus

2017-10-23
Vi vill rikta ett stort tack till alla er som besökte oss på vårt öppet hus i lördags!84 stycken kanske blivande elever på Aspero fick tillsammans med sina föräldrar en rundvandring, träffa personal, lyssna till rektorns information samt fika.
Artikel

Skolstart hösten 2017

2017-08-04
Årskurs 1:Börjar onsdagen den 16 augusti kl 08.30. Samtliga elever samlas i E-salarna på Aspero idrottsgymnasium där information och upprop äger rum. Dagen förväntas avslutas runt kl 15. Årskurs 2 och 3:Startar torsdagen den 17 augusti kl 10.00. Ni samlas mentorsvis i ert klassrum (se anslagstavlan vid trappan) där mentorn möter upp. Eftermiddagen ägnas åt lek och tävlingar så ta på er oömma kläder.
Artikel