Arkiv

Asperotjejer vann fotbollsfinalen, Cup-Kommunal

2015-06-26
Asperotjejerna Ronja Cronwall och Isabelle Sandström blev vinnare och var en bidragande orsak till att Hallands tjejer kunde vinna finalen! Stort grattis tjejer till vinsten och till en väl genomförd match av er båda!
Artikel

Hockeyspelaren, Rasmus Wallin till collage

2015-06-03
Asperoeleven Rasmus Wallin kommer efter studenten att åka över till Palm Beach för att prova lyckan som hockeyspelare. Vi på Aspero önskar Rasmus stort lycka till med allt ”over there”Läs artikeln om Rasmus i Fagerstaposten här
Artikel

Asperoelev har fått proffskontrakt

2015-06-03
Tim Erlandsson, fotbollsmålvakt och ekonomistuderande elev på Aspero har nyligen skrivit på sitt första proffskontrakt. Tim har skrivit ett tre års kontakt med den engelska klubben Nottingham Forest. Tim har under en lång tid arbetat hårt mot uppsatta mål och gjort det med den ära.
Artikel

Jack Månsson uttagen till handbollsläger

2015-05-21
Den 1-4 augusti är 23 killar födda 1998 kallade till Riksläger 4 i Katrineholm. Bland de uttagna finns glädjande nog en kille från handbollen i Halmstad och Aspero Idrottsgymnasium, Jack Månsson.
Artikel

Asperotjejer dominerar på junior-SM

2015-05-19
Våra bordtennistjejer på skolan dominerade i Dj17 klassen i Eslöv. Tilda Johansson slog sin träningskollega Erika Fronth på Aspero i Sm-finalen med 4-1. Elin Ljungsberg tog hand om tredjeplatsen! Bra jobbat tjejer och vi på Aspero gratulerar! 
Artikel

Berntsson stabil i derbyt

2015-05-11
Asperoeleven Alexander Berntsson i åk 3 gjorde i gårdagens derby mot Falkenbergs FF sitt andra inhopp i allsvenskan. Efter att Mohammed Ali Khan tvingats gå av pga ljumskproblem fick Berntsson chansen i den 54 minuten.
Artikel

Asperoelever som domare

2015-05-11
Halmstads grundskolor tävlar under läsåret i olika bollsporter som anordnas av Skol-IF på respektive skola. Vi på Aspero Idrottsgymnasium i Halmstad har ett samarbete med Hallands Skolidrottsförbund där vi bland annat fungerar som medarrangörer men också som domare/handledare.
Artikel

Nottingham Forest vill ha kvar Tim

2015-04-17
Vår Asperoelev Tim Erlandsson som tar studenten till sommaren på Aspero Idrottsgymnasium har haft en bra säsong i England och Nottingham Forest. Tim har genom bra hjälp av Asperolärarna samt rektor och ett stor eget ansvar läst sin ekonomiska utbildning hos oss på distans och gjort det på ett bra sätt.
Artikel

Asperos hockeykillar har fått en bra start

2015-03-19
Hammers J20 med många Asperoinslag har inlett kvalspelet till elit på ett bra sätt. Första matchen lyckades man få 1 poäng borta mot Skövde, förlust efter straffar, 3-2.Andra matchen vann man mot Karlskrona med 4-2 på hemmaplan. Bägge matcherna har spelats i ett högt tempo med ett bra försvars och målvaktsspel.
Artikel

Handbollselever tog sig vidare

2015-03-19
Halmstad Handbolls A-pojkarna med många Asperoelever i laget tog sig i helgen vidare från Steg 4 och får fortsätta sin spännande USM resa och börja ladda för steg 5 i Jönköping 17-19 april. Grabbarna tog hand om 2:a platsen efter Sävehof och före Önnered, Skuru och Tumba!
Artikel