Arkiv

Ansök till NIU/ELIT senast 1 dec

2014-11-17
För dig som är intresserad av att komma på uttagning till NIU och ELIT gäller 1 december som absolut senaste ansökningsdatum.Länk till ansökningarna och anmälan:NIU BordtennisNIU GolfNIU HandbollELIT Fotboll (anmälan) 
Artikel

EM-kval

2014-11-17
I dagarna är Asperos Andreas Bengtsson med P-18 landslaget och spelar EM-kval i Israel. Efter två matcher och fyra poäng har Sverige allt i egna händer när det ska avgöras mot Bulgarien i den sista matchen. Oavgjort räcker för att Sverige ska gå vidare till nästa gruppspelsomgång som spelas till våren. 
Artikel

Amerikanska framgångar

2014-11-17
Den tidigare Asperoeleven Romario Hulea har i helgen som varit vunnit det nationella mästerskapet i fotboll. Det college Romario tillhör heter Suffolk community college och har spelat i div 3. Efter en framgångsrik grundserie och seger i det regionala mästerskapet bar det i onsdags iväg till det nationella mästerskapet som spelades i Herkimer County.
Artikel

Fotbollsframgångar

2014-11-17
I helgen som var spelade Hallands P- och F-98 gruppspel i Cup Byggnads respektive Cup Kommunal. Som motstånd stod Göteborg och Västergötland. Både killarna och tjejerna vann sina grupper, vilket innebär att de kvalificerade sig för nästa gruppspelsomgång som avgörs i början av nästa år.  
Artikel

Asperokillar till landslagsläger

2014-11-13
Två av våra framgångsrika innebandyspelare Jesper Åkesson och Albin Wernebäck har blivit uttagna till U19 landslagets regionläger i Helsingborg. Vi önskar dem båda lycka till. Läs Svenska Innebandyförbundets artikel här
Artikel

Golfgalan

2014-11-13
I helgen var det premiär för golfgalan i Halland, som samlat runt 150 personer i Tylösand. Under middagen delades ut priser till några stycken som gjort bra prestationer under det gångna golfåret. Vi på Aspero har återigen anledningen att gratulera våra golfare på skolan. 
Artikel

Albin bakom masken

2014-11-13
Hammersjuniorerna har denna säsong fått nya målvakter via Asperogymnasiet. De har tagit plats i lagen och Albin Mulic har till och med fått vara reservmålvakt i ett par matcher i A-laget! Men vem är Albin Mulic?
Artikel

Fler collegeframgångar

2014-11-05
I helgen som var har den f.d. Asperoeleven Romario Hulea blivit delstatsmästare med sin collegeskola Suffolk community college borta i staterna. Vägen fram till titeln har gått relativt smärtfritt med en Romario i målform som en viktig kugge i framgången. 
Artikel

Andreas till EM-kval

2014-11-05
Asperos sistaårselev Andreas Bengtsson har under de senaste åren hoppat in och ut ur P-96 landslaget, men har genom bra prestationer under det senaste året nu spelat till sig en plats i kommande EM-kval. Tidigare har det främst blivit träningslandskamper för Andreas, men nu vankas det alltså allvar på ett helt annat plan än tidigare. 
Artikel

Valmir Berisha i intervju

2014-10-24
Valmir Berisha gör oss på Aspero stolta med ett positivt och ödmjukt framträdande i TV4 efter matchen mot Irland 8 oktober. Efter förlustmatchen gör TV4 Sport en intervju om matchen och om livet i Roma och Panathinaikos. Valmir har trots förlusten en vinnande inställning, att lägga det negativa åt sidan och fokusera på det positiva och att ständigt utvecklas.
Artikel