Arkiv

Asperotränaren skrällde

2015-01-28
Fredrik Håkansson har flera SM-medaljer i skåpet men har de senaste åren endast fungerat som tränare i HBTK och på Aspero. Trots att han sedan länge slutat på elitnivå, vann han den avgörande matchen mot Söderhamn i Svenska Pingisligan.
Artikel

Golfspelarna tävlar i Spanien och USA

2015-01-27
Att tävla utomlands är utvecklande. Det insåg några av våra golfelever och anmälde sig till Norwegian Challenge, en tävling som spelas i Spanien.
Artikel

HBK.s första träningsmatch för i år med Asperoinslag

2015-01-26
I helgen spelade HBK en internmatch på Skedalahed i Halmstad. Vi på Aspero kan stolt presentera 5 killar som deltog under helgens match varav 4 av dem går vår utbildning för tillfället.
Artikel

Asperoelever överraskar

2015-01-15
Halmstad InneBandyKlubb är för året nya i division 1 och hade som målsättning att hålla sig kvar i serien. Nu efter 14 omgångar har laget 1 poäng upp till kvalplats till Allsvenskan och har i stort sett säkrat sitt division 1 kontrakt. 
Artikel

Madelene & Linn i serieledning

2015-01-14
Halmstads BTK.s damlag med Asperoeleverna Madelene Björding samt Linn Millbert gick efter helgens vinst upp i serieledning i damernas Div.1. Madde var inför mötet med Lyckeby och Linné obesegrad i alla sina matcher men fick ge sig i mästarmötet mot en annan talang, Hanna Kjellsson.
Artikel

Semifinal i SM

2015-01-12
I helgen som var spelade Halland slutspel i distriktslags-SM i fotboll. Både tjejerna och killarna lyckades för första gången i modern tid gå vidare från till semifinal, som spelas senare i år. Plats och motstånd är inte klart i dagsläget! 
Artikel

Handbollsframgångar

2014-12-17
Halmstad Handbolls Herrjuniorer gick under helgen 13-14/12 vidare till steg 4 i USM. Vi har några grabbar från Aspero Idrottsgymnasium, Halmstad som deltog under helgen och som bidrog starkt till resultatet! (Oscar Gustavsson, Daniel Hagström, Rikard Lindström, Simon Andersson, Filip Andersson Moberg, Felix Hammarberg, Robin Hammarberg, Markus Sjöbrink, Teodor Simonsson)
Artikel

Bordtennis-VM i Kina

2014-12-16
Carl Ahlander har varit i väg på Vm i Kina med Sveriges U-landslag. Resultaten under Vm blev lite blandade och Calle deltog dels i lag, dubbel och singel. För svensk del blev det en sjätteplats i lagspelet och i singel tog sig Calle tillsammans med de andra svenska deltagarna in i huvudturneringen.
Artikel

Besöksdag Aspero Idrottsgymnasium

2014-12-12
Informationskväll tisdag 13 januari -15 kl 18.00 (Rektor och idrottskoordinator informerar, se våra lokaler, Asp
Artikel

Ytterligare ett A-lagskontrakt

2014-12-08
Asperos landslagsman i fotboll Andreas Bengtsson har i dagarna gjort klart med Halmstads BK och ett två års kontrakt är tecknat! Efter att ha tränat med A-truppen under en längre tid så har kontrakt tecknats vilket både vi fotbollstränare på Aspero och Andreas själv är väldigt nöjd med.
Artikel