Arkiv

Se intervjuer med våra elever

2014-10-21
Se intervjuer som vi gjort med några utav våra framgångsrika elever.Valmir Berisha Fotboll Emma Svensson GolfAnton Halén & Magnus Persson HandbollCarl Ahlander Bordtennis
Artikel

Många besökare på Öppet Hus

2014-10-20
Aspero Idrottsgymnasium vill tacka alla besökare för trevliga samtal på öppet hus i lördags. Intresset för vår u
Artikel

Collegeäventyr

2014-10-18
Precis som nu i höst åkte en grupp elever från Aspero Halmstad till NY hösten 2013 för att spela fotboll och besöka college. En av eleverna som var med 2013 och tog studenten i våras heter Amanda Gustavsson. Hon är en av de som nu i höst valde att åka över för att prova lyckan på college. 
Artikel

Från HBK till Nottingham Forest

2014-10-13
Aspero-eleven Tim Erlandsson har landat i Nottingham Forest, som nu jagar uppflyttning till Premier League. Tim berättar för Viasat:– Det är riktigt härliga fans, sedan täta arenor och så mycket passion. De vet vad fotboll är här, de andas och lever fotboll. Precis som en själv.
Artikel

Landskamp mot Irland

2014-10-13
De två dubbellandskamperna för P18-landslaget mot Irland är nu avklarade. Resultatet blev en förlust (0-1) samt ett oavgjort resultat (2-2). Första matchen i Sollentuna stod Asperomålvakten Tim Erlandsson och gjorde bra ifrån sig.
Artikel

Emma Svensson tar VM-medaljer

2014-10-02
Under den senaste veckan har golf-VM för flickor under 18 år spelats i Kanada. Vår egen Emma Svensson var uttagen i Sveriges tremannalag. Inför sista dagens runda låg Sverige på 6:e plats, men efter en nästan overkligt bra avslutningsrunda från Sverige tog man sig upp till en 2:a plats och silvermedalj.
Nyhet

Annorlunda religionslektion

2014-10-01
Dagens religionslektion var av ett lite annorlunda slag. Vi fick besök av Martin, 37 år, som för 7 år sedan lämnade sitt liv i Sverige för att bli munk i Sri Lanka.
Artikel

Nya nivåer för våra golfelever

2014-09-25
Under senaste omgången av Skandia Tour var flera av våra elever på en högre tävlingsnivå än de tidigare varit. Några fick även testa sina vingar på livets första proffstävling då de fick wild card till Haverdal Open och möta de bästa spelarna i Sverige.
Artikel

Proffsframgångar för gamla elever

2014-09-25
Under den senaste tävlingen på skandinaviska proffstouren i golf, Nordea Tour, har Aspero slagit nytt rekord i antalet deltagare. Inte mindre än sju av våra före detta eller nuvarande elever deltog.
Artikel

Blågula igen

2014-09-25
Ännu en gång har Tim Erlandsson, Andreas Bengtsson och Valmir Berisha blivit uttagna till landslaget. Denna gång är det en dubbellandskamp mot Irland på hemmaplan.
Artikel