Arkiv

Handbollsframgångar

2014-12-17
Halmstad Handbolls Herrjuniorer gick under helgen 13-14/12 vidare till steg 4 i USM. Vi har några grabbar från Aspero Idrottsgymnasium, Halmstad som deltog under helgen och som bidrog starkt till resultatet! (Oscar Gustavsson, Daniel Hagström, Rikard Lindström, Simon Andersson, Filip Andersson Moberg, Felix Hammarberg, Robin Hammarberg, Markus Sjöbrink, Teodor Simonsson)
Artikel

Bordtennis-VM i Kina

2014-12-16
Carl Ahlander har varit i väg på Vm i Kina med Sveriges U-landslag. Resultaten under Vm blev lite blandade och Calle deltog dels i lag, dubbel och singel. För svensk del blev det en sjätteplats i lagspelet och i singel tog sig Calle tillsammans med de andra svenska deltagarna in i huvudturneringen.
Artikel

Besöksdag Aspero Idrottsgymnasium

2014-12-12
Informationskväll tisdag 13 januari -15 kl 18.00 (Rektor och idrottskoordinator informerar, se våra lokaler, Asp
Artikel

Ytterligare ett A-lagskontrakt

2014-12-08
Asperos landslagsman i fotboll Andreas Bengtsson har i dagarna gjort klart med Halmstads BK och ett två års kontrakt är tecknat! Efter att ha tränat med A-truppen under en längre tid så har kontrakt tecknats vilket både vi fotbollstränare på Aspero och Andreas själv är väldigt nöjd med.
Artikel

Bäst i Halland

2014-12-02
Vi på Aspero Idrottsgymnasium vill passa på att gratulera Isabel Sandström till priset för bästa målvakt på damsidan i de halländska serierna. Utmärkelsen visar att hon har varit framstående för sitt lag Laholms FK under hela året.
Artikel

Asperoelever dominerade på RIKS Top 12

2014-12-01
I helgen spelades RIKS Top 12 i Skellefteå där de 12 bästa bordtennisspelarna per åldersgrupp gör upp om medaljerna. För Asperos del gick det fantastiskt bra i Damjunior 17 där Tilda Johansson vann, Malin Nilsson blev 2:a och Elin Ljungsberg tog hand om bronsplatsen.
Artikel

EM-kval

2014-11-17
I dagarna är Asperos Andreas Bengtsson med P-18 landslaget och spelar EM-kval i Israel. Efter två matcher och fyra poäng har Sverige allt i egna händer när det ska avgöras mot Bulgarien i den sista matchen. Oavgjort räcker för att Sverige ska gå vidare till nästa gruppspelsomgång som spelas till våren. 
Artikel

Amerikanska framgångar

2014-11-17
Den tidigare Asperoeleven Romario Hulea har i helgen som varit vunnit det nationella mästerskapet i fotboll. Det college Romario tillhör heter Suffolk community college och har spelat i div 3. Efter en framgångsrik grundserie och seger i det regionala mästerskapet bar det i onsdags iväg till det nationella mästerskapet som spelades i Herkimer County.
Artikel

Fotbollsframgångar

2014-11-17
I helgen som var spelade Hallands P- och F-98 gruppspel i Cup Byggnads respektive Cup Kommunal. Som motstånd stod Göteborg och Västergötland. Både killarna och tjejerna vann sina grupper, vilket innebär att de kvalificerade sig för nästa gruppspelsomgång som avgörs i början av nästa år.  
Artikel

Asperokillar till landslagsläger

2014-11-13
Två av våra framgångsrika innebandyspelare Jesper Åkesson och Albin Wernebäck har blivit uttagna till U19 landslagets regionläger i Helsingborg. Vi önskar dem båda lycka till. Läs Svenska Innebandyförbundets artikel här
Artikel