Arkiv

Möt fd eleven Lisa Angelin

2019-04-12
Även om vi är ett idrottsgymnasium är det så klart studierna som går först eftersom vi har studieförberedande program. Idag tar vi tempen på en f.d elev som inte valde idrotten som heltidsprojekt efter studenten utan satsade på en annan karriär. Möt Lisa Angelin! 
Artikel

Fd eleven Emma Svensson

2019-04-03
Möt Emma Svensson, tjejen som efter sina tre år hos oss på Aspero Idrottsgymnasium i Halmstad tillbringat snart fyra
Artikel

Fd eleven Tim Stålheden besökte Aspero

2019-03-29
För någon vecka sedan hälsade vår fd elev Tim Stålheden på oss på Aspero och då passade undertecknad på att få några
Artikel

Informationskväll

2018-11-30
Har du missat att besöka oss på Aspero?Välkommen på vår informationskväll onsdagen den 16/1 kl. 18.00.Där får du reda på allt du behöver veta och lite till innan du ska göra ditt gymnasieval!Välkommen!
Artikel

Stort intresse på mässan

2018-10-19
Tack till alla som besökte oss på gymnasiemässan. Nu hoppas vi att vi ses hos oss på vårt Öppet hus imorgon lördag mellan 10-14. Under gymnasiemässan hade vi en tävling som gick ut på att kicka en fotboll så många touch som möjligt. Vinnare i denna tävling blev efter två dagar Lucas Lindau på 727 kickar. Grattis!! Kontakta Jimmy.karlsson@asperofriskolor.se för att få ut ditt pris! 
Artikel

Anmälan till besöksdagar

2018-09-05
Nedan anmäler du dig till våra olika eventdagar:Hockeydag 16 janGym/fitnessdag 17 jan
Artikel

Politikerbesök

2018-03-26
Vi har idag haft fint besök av politiker och företrädare för Svenskt Näringsliv och fick möjlighet att berätta om vår utbildning, men också för att prata om hur regeringens förslag på vinstförbud skulle försvåra för fristående skolor.
Artikel

Justering av platser i antagning HT-18

2018-03-22
Enligt antagningskansliet har Aspero Idrottsgymnasium Halmstad högt preliminärt söktryck på både ekonomi och samhällsprogrammet. Många av våra sökande har visat intresse för båda våra program. För att i större utsträckning tillgodose elevernas förstahandsprogramval kommer vi att erbjuda två klasser ekonomi och två klasser samhäll intaget HT-18.
Artikel

Framgång i Entreprenörskap på riktigt

2018-03-09
Sex företag får Aspero ställde tillsammans med ca:200 UF-företag i Halland ut på mässan Entreprenörskap på riktigt i Varberg 8 mars.  Alla gjorde ett fantastiks jobb och försäljningen gick stålande. Det gick också bra för våra företag i de olika tävlingarna. 
Artikel

Lyckad framtidsdag

2018-02-06
Hur ser vägarna ut efter att studentfirandets glädjeyra lagt sig? Den 1 februari blickade Asperos elever mot framtiden. Årskurs 1 fick delta på föreläsningar som inriktade sig mot att få till en helhet i vardagen. Syftet med dagen var att öka medvetenhet om vilka faktorer som påverkar välbefinnandet och prestationen. Ämnen som berördes var bland annat studieteknik, kost, sömn och återhämtning. Utöver dessa ämnen höll även Mats Jingblad en föreläsning om vad som krävs för att nå optimal prestation inom idrotten och yrkeslivet.
Artikel