Arkiv

Distans/fjärrundervisning för Aspero Idrottsgymnasium

2020-03-02
​Informationen nedan uppdaterades den 19 mars 2020 kl 14.45Driftstörningar på Its LearningDistansundervisningen i Sverige har lett till vissa kapacitetsproblem på lärplattformarna. Its Learning arbetar på att lösa sina pågående driftstörningar. Vi ber om förståelse för detta.
Artikel

Fd eleven Markus Sjöbrink

2019-05-13
SM-finalen i handboll går snart av stapeln, men för många andra är handbollssäsongen sedan några veckor tillbaka över. För vår förra handbollselev Markus Sjöbrink har säsongen varit över i några veckor, men redan nu är förberedelserna igång för nästa säsong.
Artikel

Möt fd eleven Malin Vingeskog

2019-05-06
Möt Malin Vingeskog, som efter sin gymnasietid på Aspero har valt att stanna i Halmstad för att härifrån satsa på gol
Artikel

Niklas & Daniel gästade Aspero

2019-05-02
I tisdags gästades Asperos åk 2-elever av det fd fotbollsproffset Niklas Gudmundsson samt den fd bankmannen och numera coachen Daniel Westergren. De pratade om vad deras framgångar har för gemensamma nämnare trots helt olika branscher.
Artikel

Ingrid Lindblad

2019-05-02
Idrottskoordinatorn har inte bara träffat före detta elever, även nuvarande elever sätts under lupp under våren. Denna gång är det golfspelaren Ingrid Lindblad som berättar om sin gymnasietid och vad som händer efter studenten om några månader!
Artikel

Möt vår förra hockeyelev Pontus Lägge

2019-04-23
Det finns många vägar att gå i livet och alla gör vi olika val. Pontus Lägge tog ett för honom svårt beslut mitt under gymnasiet, vilket han inte ångrar idag sett till vart han nu är på väg någonstans i karriären! Möt vår förra hockeyelev Pontus Lägge.
Artikel

Möt fd eleven Lisa Angelin

2019-04-12
Även om vi är ett idrottsgymnasium är det så klart studierna som går först eftersom vi har studieförberedande program. Idag tar vi tempen på en f.d elev som inte valde idrotten som heltidsprojekt efter studenten utan satsade på en annan karriär. Möt Lisa Angelin! 
Artikel

Fd eleven Emma Svensson

2019-04-03
Möt Emma Svensson, tjejen som efter sina tre år hos oss på Aspero Idrottsgymnasium i Halmstad tillbringat snart fyra
Artikel

Fd eleven Tim Stålheden besökte Aspero

2019-03-29
För någon vecka sedan hälsade vår fd elev Tim Stålheden på oss på Aspero och då passade undertecknad på att få några
Artikel

Informationskväll

2018-11-30
Har du missat att besöka oss på Aspero?Välkommen på vår informationskväll onsdagen den 16/1 kl. 18.00.Där får du reda på allt du behöver veta och lite till innan du ska göra ditt gymnasieval!Välkommen!
Artikel