Härlig seger för hockey eleverna

Hockey eleverna spelade första omgången i sm mot Skol if olympia från Gislaved. 

Matchen började lite nervöst från bägge lagen, men efter ca 5 minuter tog Gislaved över mer och mer.
Vi hade framför allt problem med deras hårda forechecking, och deras höga fart.
Det är bara till att tacka matchens bästa spelare vår målvakt Alexander Emanuelsson att vi kunde hålla nollan i första perioden. Vi har ett bra snack i period pausen där vi bestämmer oss för ta kampen och jobba oss in i matchen igen.
Man märker direkt i 2 perioden att vi är ett helt annat lag, vi ligger mer rätt i positionerna och vinner mer närkamper. Vi börjar skapa en hel del målchanser och efter 10 minuter tar Gislaved timeout. Vi fortsätter att jobba hårt.
Spelet böljar fram och tillbaka och man känner att det lag som gör första målet kommer vinna matchen. Med två minuter kvar kommer chansen Gislaved tappar pucken en meter innanför vår blå linje och matchens snabbaste spelare Martin Pärna får tag i pucken. Några snabba skär och han är helt fri med målvakten, han gör inga misstag och ett snabbt skott mellan benen.
Efter målet tar vi timeout och samlar kraft inför Gislaveds anstormning. Deras chans dyker upp med 10 sekunder kvar men återigen gör Alex i målet en bra räddning och vild glädje uppstår. En kanon kämpa insats av laget, där alla tog kampen.
Extra plus till Alexander i mål och Andreas Anderssons stabila back spel och till den utmärkta speakern Pontus Lägge.
Jens Larsson Tränare.