Aspero anställer fotbollstränare

Eftersom att Aspero Idrottsgymnasium är så populärt i gymnasievalet och att fotbollsgruppen därmed ökar, har vi nu knutit två nya fotbollsinstruktörer till oss. 
Thomas Ordrup och Timy Karlsson Gustavsson kompletterar vår nuvarande huvudinstruktör Jimmy Karlsson. 

Thomas - Har ett förflutet som spelare för Halmstads BK. Han har i sina yngre år representerat Sveriges P16 landslag och har varit bofast i Hallandslagen. Dessa erfarenheter ser han fram emot att förmedla till våra elever.  Thomas är utbildad gymnasielärare i Idrott och Hälsa samt geografi. Han har sedan tidigare Bas 1 tränarutbildning och påbörjar under nästa läsår UEFAs avancerade tränarutbildning. Thomas kommer dessutom att vara en av två gyminstruktörer på Aspero.

Timy - Nygammal tränare på Aspero som främst fokuserar på målvakterna. Timy är utbildad mv-tränare (Bas 2) och är i nuläget verksam i HBKs äldre ungdomslag. Han är även ansvarig för målvaktsutbildningen på Hallands Fotbollsförbund. 
Timy är utbildad gymnasielärare i idrott och hälsa och har under de senaste åren arbetat på både grund- och gymnasieskolor inom Halmstad.