Aspero och TH anställer innebandytränare

Den nya innebandysatsningen Team Halmstad och Aspero Idrottsgymnasium anställer gemensamt den etablerade innebandytränaren Johan Olsson. 

Tjänsten innebär att träna Asperoelever på dagtid och att leda det nya JAS laget i Team Halmstad på kvällstid. Spelarna får en unik chans att utvecklas enligt en röd tråd och får samma höga tränarkompetens på förmiddagspassen som eftermiddagspassen. Konceptet har visat sig framgångsrikt för Riksinnebandygymnasiets spelare och nu får även våra elever samma möjlighet.  

Johan Olsson - Fyra säsonger tränare för Carlshamns Herrlag och var med om att ta upp klubben i Allsvenskan. Tre säsonger tränare för Carlshamns IBK´s Damlag. Han har även tränat Olofströms damer i Div1 och två gånger varit huvudtränare för Blekinges distriktslag DJ17 och tog 2005 distriktet till sin första kvartsfinal någonsin. Han har gått tränarutbildningar till och med Block 4 i Svenska Innebandyförbundets regi. Johan ser nu fram emot att tillsammans med Marcus Holm få jobba med eleverna på Aspero Idrottsgymnasium och hjälpa dem att nå sina mål och drömmar.