BESÖK ASPERO

Besök Aspero

Innan du söker till Aspero är du varmt välkommen att besöka vår skola. Vi rekommenderar att du besöker fler skolor för att få en uppfattning om vilken skola som passar just dig. Stämningen på vår familjära skola kan inte riktigt beskrivas i bilder och ord, utan du är välkommen att själv uppleva vår gemytliga atmosfär. På Aspero erbjuder vi flera olika besöksalternativ, och vårdnadshavare är alltid välkomna att följa med.

Öppet Hus - 22/10
Lördagen den 22/10 mellan kl. 10-14 har vi på Aspero Öppet Hus. Du kommer få all information du behöver om skolan samt en rundvandring i våra lokaler. Då våra lärare och tränare kommer vara på plats kommer du få möjlighet att ställa vilka frågor du vill även till dem. Du kommer få möjlighet att träffa våra befintliga elever som även kommer visa er runt på skolan. Ingen föranmälan krävs.

Eventdagar:
Passa på att besöka Aspero på en av våra eventdagar. Du inleder dagen med en träning tillsammans med våra instruktörer samt andra intresserade elever från åk9. Under träningen får du en upplevelse av hur en asperoträning kan gå till och du får uppleva de lokaler vi bedriver träningen på. Efter träningen tar vi oss till skolan där vi bjuder på lunch innan vi ger dig den information du behöver för att känna om Aspero är något för dig!

Golfkväll 26/9
Fotbollsdagar 4/10 & 22/11
Handbollsdag 25/10
Gym/Fitnessdagar 17/11 & 8/12
Hockeydag 27/10
Innebandydag 1/12

Informationskväll - 28/9
Onsdagen den 28/9 kl. 18.00 har vi en informationskväll. Du kommer träffa rektorn samt idrottskoordinatorn som kommer ge all den information du behöver. Du kommer även få möjlighet att få en rundvandring av våra elever. Ingen föranmälan krävs.


Skuggning
Gällande skuggningar ser vi i första hand att man besöker oss på en av våra besöksdagar dvs. idrottsevent eller Öppet hus. Skulle detta av någon anledning inte vara möjligt eller om man vill ta en närmare titt på Aspero öppnar vi upp för skuggningar först i januari. Till våra eventdagar som ni ser information om ovan önskar vi att man anmäler sig senast fyra dagar innan så vi vet vilka och hur många som kommer till varje tillfälle. Du som åk-9 elev eller vårdnadshavare till en åk-9 elev är hjärtligt välkommen till vår lilla familjära skola! Vi hoppas att vi ses.
För mer information, kontakta Jimmy Karlsson