BESÖK ASPERO

Innan du söker till Aspero är du varmt välkommen att besöka vår skola. Vi rekommenderar att du besöker fler skolor för att få en uppfattning om vilken skola som passar just dig. Stämningen på vår familjära skola kan inte riktigt beskrivas i bilder och ord, utan du är välkomnnen att själv uppleva vår gemytliga atmosfär. På Aspero erbjuder vi flera olika besöksalternativ och vårdnadshavare är alltid välkomna att följa med (Obs! Max en vårdnadshavare per elev p.g.a. Covid-19).

I år ser våra besöksmöjligheter på Aspero lite annorlunda jämfört med tidigare år, till följd av Covid-19. På våra eventdagar kommer max 20 besökande elever att delta. Till samtliga tider anmäler man sitt deltagande via länkarna nedan. Vänligen respektera antalet besökare per tillfälle samt kom endast om du har anmält dig och inte uppvisar några symptom på sjukdom. Besökstillfällena är planerade så att det vid samma tidpunkt är så få elever på skolan som möjligt för att bidra till minskad smittspridning. 

Om du inte skulle få plats på någon av besökstiderna kontaktar du vår idrottskoordinator Jens Norrman för mer information.

Öppet hus
På Asperos öppet hus träffar du elever, lärare, tränare, idrottskoordinator och rektor. Du erbjuds en rundvandring i våra lokaler och att lyssna till information om studierna och idrotten. Ingen föranmälan krävs. Hjärtligt välkommen!

Eventdagar
På våra eventdagar får du förutom skolinformation även vara med på ett träningspass tillsammans med andra intresserade elever samt våra duktiga instruktörer.
Golfdag 20/10
Fotbollsdag 22/10 & 3/11
Handbollsdag 10/11 & 17/11
Innebandydag 12/11 & 8/12
Gym/fitnessdag 24/11 & 1/12

Skuggning
Åk 9 elever kan anmäla sig till att skugga en klass under en skoldag. Asperopersonal möter upp dig på morgonen och därefter följer du en klass under dagen. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att boka en dag som passar just dig. Hjärtligt välkommen!