BESÖK ASPERO

Innan du söker till Aspero är du varmt välkommen att besöka vår skola. Vi rekommenderar att du besöker fler skolor för att få en uppfattning om vilken skola som passar just dig. Stämningen på vår familjära skola kan inte riktigt beskrivas i bilder och ord, utan du är välkommen att själv uppleva vår gemytliga atmosfär. På Aspero erbjuder vi flera olika besöksalternativ, och vårdnadshavare är alltid välkomna att följa med. 

Öppet hus Lördag 18/11 kl. 10.00 - 14.00 ( ingen föranmälan krävs )
På Asperos öppet hus träffar du elever, lärare, tränare, idrottskoordinator och rektor. Du erbjuds en rundvandring i våra lokaler och att får information om studierna och idrotten längs vägen.
På vårt Öppet hus är vår målsättning att kunna ta emot alla som vill besöka oss. Ingen föranmälan krävs.
Hjärtligt välkommen!

 
Informationskväll
Du kommer träffa rektorn, idrottskoordinatorn och någon undervisande lärare som kommer ge dig all den information du behöver.
Du kommer även få möjlighet att få en rundvandring på skolan. Ingen föranmälan krävs.

 

Eventdagar
På våra eventdagar får du vara med på en träning med våra duktiga instruktörer och elever på skolan samt andra intresserade i årskurs 9. Under träningen får du en upplevelse av hur en träning på Aspero kan gå till. Du får även uppleva de lokaler / ytor som vi bedriver träningen på.
Efter träningen tar vi oss in till skolan där du får nödvändig skolinformation och en rundtur på skolan innan vi avslutar förmiddagen med en gemensam lunch som Aspero bjuder på. För att anmäla dig till eventdagarna klicka på länkarna nedan:

Golfdag 10/10 & 24/10
Fotbollsdag 17/10 & 7/11
Innebandydag 9/11 & 16/11
Gym/fitnessdag 9/11 & 16/11
Handbollsdag 14/11 & 23/11

Skuggning
Gällande skuggningar ser vi i första hand att man besöker oss på en av våra besöksdagar dvs. idrottsevent eller Öppet hus. Skulle detta av någon anledning inte vara möjligt eller om man vill ta en närmare titt på Aspero öppnar vi upp för skuggningar först i januari. Till våra eventdagar som ni ser information om ovan önskar vi att man anmäler sig senast fyra dagar innan så vi vet vilka och hur många som kommer till varje tillfälle. Du som åk-9 elev eller vårdnadshavare till en åk-9 elev är hjärtligt välkommen till vår lilla familjära skola! Vi hoppas att vi ses.
För mer information, kontakta Jens Norrman